Cafenea pentru parinti

Cafenea pentru parintiDe multe ori ne-am dorit sa iesim in oras cu micutii nostri dar nu am gasit in Bucuresti niciun loc de joaca pentru copii in care noi sa ne putem relaxa si noi in timp ce Iris si Matias se joaca in siguranta alaturi de alti copii. Un loc de joaca care sa primeasca si copii sub 3 ani si sa aiba activitati specifice varstei, un loc de joaca lipsit de formalitati in care daca simti nevoia sa te ghemuiesti cu picioarele sub tine intr-un colt al canapelei sa o poti face (ca mamica nu ai intotdeauna chef si timp sa te aranjezi la patru ace). Aici redevii copil si simti ca ai ajuns acasa la bunici : muzica discurilor de vinil, secundele numarate de ceasul cu cuc, mobila veche adusa de la buncii nostri si reconditionata cu drag de mainile noastre si multe lucruri mici care poarta in ele povesti mari.

 Club pentru parinti

cafenea cotroceniAm creat primul club de familie in care te poti imprieteni cu alti parinti ca si cand ai fi chemat prieteni vechi la tine acasa, oameni cu sufletul deschis si plin de caldura. 

La Iris lasi grijile deoparte, incepi din nou sa zambesti , ne ajutam cu sfaturi si impartim experiente impreuna. Chemam psihologi si experti in diverse domenii (nutritie, parenting, logopedie) pentru a sta de vorba cu noi, pentru a ne explica pe intelesul nostru ce nu stim sau nu am inteles inca si pentru a ne raspunde pe indelete la intrebari. Impreuna vom face si workshop-uri, ateliere de creatie, cursuri ca sa ne relaxam, ca sa ne distram si sa mai invatam cate ceva.