fbpx

Baby Shower

 


Fata sau băiat? Toti prietenii tai așteaptă cu nerăbdare sa afle ce va fi bebelușul tau. Noi te vom ajuta sa organizezi petrecerea de baby shower la care tu alegi cum dezvălui marea surpriză : cu un balon uriaș umplut cu o multitudine de baloane bleu sau roz, un tort a carui umplutura va dezlega misterul sau un tricou pictat cu numele bebelușului. De la mancare pana la decoratiuni, fotograf si jocuri specifice de baby shower, totul va fi planuit in detaliu si va fi plin de veselie. O ocazie sa poti petrece înainte de a veni bebelușul pe lume, de a te relaxa si de a-ti completa lista cu lucrurile ce iti sunt necesare pentru cel mic.

De ce La Iris?
Aici te simti ca acasa, dar are altcineva grija de invitati : serveste, debaraseaza si asigura distractia, cat timp tu te poti relaxa, fara grija organizarii petrecerii savurand un cocktail sau o bere alaturi de mancarea delicioasa pregatita in bucataria noastra proprie cu ingrediente de cea mai buna calitate.
O locatie frumoasa, cu multa personalitate realizata cu bun gust atat in zona pentru copii cat si in partea destinata parintilor.
Ideal pentru o sedinta foto cu burtica
Avem un meniu vast cu produse sanatoase si gustoase pentru toate gusturile.
Clubul de familie La Iris se preteaza atat ca buget cat si ca spatiu pentru petreceri mai mari dar si pentru petrecerile intime, in familie cu putini invitați
Restaurantul este childfriendly asa ca este perfect pentru copiii invitaților tai
Locatia este centrala, in Cotroceni, intr-o zona in care se gasesc usor locuri de parcare in week-end, in imediata apropiere a Gradinii Botanice.