Noi suntem Alex si Liana si traim o poveste frumoasa de dragoste inca din liceu. Suntem regizor respeciv actrita si imediat dupa facultate ne-am hotarat sa ne deschidem o firma de organizari evenimente. Asa a aparut Petreceri Fantastice – care a crescut mult si ne mandrim pentru ca se afla in topul firmelor de profil.

Ne-am casatorit, am nascut o fetita minunata – Iris – care a facut sa apara ideea acestui club de familie, un loc in care sa cunoastem alti parinti cu care sa socializam si in care ea sa isi faca prieteni. Am asezat fiecare lucru cu mult drag si cu rabdare. Lucruri facute de mana noastra si in care am pus o farama din sufletul nostru si din gandurile noastre bune pentru ca locul sa fie unul cat mai primitor iar copiii sa se simta liberi, sa alerge desculti prin iarba, sa devina eroi legendari in casuta din copac, sa joace v-ati-ascunselea, sotron si alte jocuri ale generatiei cu cheia de gat. Ne-am dorit sa construim un loc de joaca asa cum viseaza fiecare parinte pentru copilul sau, o locatie pentru petreceri copii in care sa se lege prietenii pentru o viata si in acelasi timp un club pentru parinti in care acestia sa se poata relaxa in tihna Au fost luni intregi de munca in care ziua ieseam la plimbare cu Iris si noaptea munceam ajutati de prietenii nostri impreuna cu care am amenajat si am decorat spatiul. Dar de fiecare data cand cineva vine si ne spune de cat de frumos e la noi stim ca a meritat fiecare secunda.

Acum  suntem patru, pentru ca in viata noastra a aparut Matias, un baietel plin de energie, mereu vesel si tare mancacios. Familia noastra s-a marit, viata a devenit mai plina de surprize, evenimente si iubire. Atunci ne-am hotarat ca  si clubul de familie sa se dezvolte mai mult, sa tina pasul cu noi. Prin urmare am deschis barul cu cocktailuri si bucataria restaurantului. Noi parintii meritam sa fim rasfatati in egala masura cu cei mici. Si daca putem sa ne rasfatam laolalta si sa petrecem timp de calitate impreuna atunci e perfect.

Astia suntem noi : parinti, vloggeri (pentru ca da, avem si un canal de Youtube – Familistii), antreprenori, artisti (cu un sfert de norma) si ne place tare mult sa petrecem timp impreuna. Te asteptam la noi acasa cum ne place noua sa spunem, sa jucam un Activity sau sa facem un campionat la Xbox kinect si sa palavragim.