Povestea La Iris

     Noi suntem Alex si Liana si traim o poveste frumoasa de dragoste inca din liceu. Suntem regizor respeciv actrita si imediat dupa facultate ne-am hotarat sa ne deschidem o firma de organizari evenimente. Asa a aparut Petreceri Fantastice – care a crescut mult si ne mandrim pentru ca se afla in topul firmelor de profil.

     Ne-am casatorit, am nascut o fetita minunata – Iris – care a facut sa apara ideea acestui club de familie, un loc in care sa cunoastem alti parinti cu care sa socializam si in care ea sa isi faca prieteni. Au fost luni intregi de munca in care ziua ieseam la plimbare cu Iris si noaptea munceam pentru ca singuri  am amenajat si am decorat spatiul. Dar de fiecare data cand cineva vine si ne spune de cat de frumos e la noi stim ca a meritat fiecare secunda.

    Acum suntem patru pentru ca in viata noastra a aparut Matias, un bebe plin de energie, mereu vesel si tare mancacios. Familia noastra s-a marit, viata a devenit mai plina de surprize, evenimente si iubire. Atunci ne-am hotarat ca  si clubul de familie sa se dezvolte mai mult, sa tina pasul cu noi. Prin urmare am deschis barul cu cocktailuri  si tot felul de bauturi fancy. Noi parintii meritam sa fim rasfatati in egala masura cu cei mici. Si daca putem sa ne rasfatam laolalta si sa petrecem timp de calitate impreuna atunci e perfect.

    Astia suntem noi : parinti, vloggeri (pentru ca da, avem si un canal de Youtube – Familistii), antreprenori, artisti (cu un sfert de norma 🙂 ) si ne place tare mult sa petrecem timp impreuna. Te asteptam la noi acasa cum ne place noua sa spunem sa jucam un Activity sau sa facem un campionat la Xbox kinect si sa palavragim.

                                              Cu drag,

                                                                Alex si Liana